"VÂKIF İNSAN OLMAK" Seminerleri - 1 | Dr. Osman SEZGİN (Kayıtlar sona ermiştir.)

"VÂKIF İNSAN OLMAK" Seminerleri (1)

Vâkıf insan olmak için gayret eden/etmek isteyen herkes için, Türk Gençlik Vakfı olarak Marmara Üniversitesi Türkiyât Araştırmaları Enstitüsü işbirliği ile bir seminer dizisi düzenliyoruz.

Seminer programımızın ilki, 6 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da, Türk Gençlik Vakfı Başkanı Dr. Osman SEZGİN’in takdim edeceği semineri ile başlayacaktır. Alanında uzman akademisyenlerin sunacağı diğer seminerler ise, yine her ayın ilk Cumartesi akşamı yapılacaktır. Beş aylık bir seminer programı olan “Türk Gençlik Vakfı Seminerleri”nin tamamına katılmış olan katılımcılar, Türk Gençlik Vakfı ile Marmara Üniversitesi Türkiyât Araştırmaları Enstitüsü arasında yapılan protokol kapsamında sertifika alabileceklerdir.

Katılım Şartları - Üç şekilde katılım mümkündür:
1. Bütün seminerlere istikrarlı olarak eksiksiz katılım sağlanabilir. Bunun sonucunda sertifika alma hakkına sahip olunacaktır.
2. Sadece bu ayın seminerine katılmak isteyenlerin ise formun ilgili bölümünde bunu belirtmesi gerekmektedir.
3. Kayıt yaptırmamış olan katılımcılar kontenjan yettiğince kabul edilecektir.

- Sertifika almak isteyen katılımcılar için 5 aylık seminer programında devam zorunluluğu vardır.
- Kayıt önceliği Türk Gençlik Vakfı ve Kalem Vakfı ilişiğindeki kişilerden sonra, kayıt tarihi ve saatine göre yapılacaktır. Mekan kapasitesi doğrultusunda kayıtlar kabul edilecektir.
- Seminer programı ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi:
Adres : Cumhuriyet Cad. Gökçesu Apt. No:161/1 Bağlarbaşı - Üsküdar / İSTANBUL
Telefon : +90 216 343 83 83
Faks : +90 216 391 30 53
E-Posta : info@turkgenclikvakfi.org.tr

facebook.com/turkgenclikv
twitter.com/turkgenclikv
instagram.com/turkgenclikv

Seminer programımıza kayıtlar, kontenjanın dolması sebebiyle sona ermiştir.
İlginiz için teşekkür ederiz.

TGVSeminer-1.png