Menfur Terör Saldırılarını Şiddetle Kınıyoruz!

Son bir haftada üst üste terör saldırılarıyla içimiz yandı. İlk önce 10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş’ta görevden dönmeye hazırlanan Çevik Kuvvet Polislerimize bombalı saldırı yapıldı.

Terör örgütünce yapılan bu alçakça saldırıda 37 polis ile 7 sivil vatandaşımız şehit oldu. İkinci saldırı ise 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize yapıldı ve yine terör örgütünce yapılan bu menfur saldırıda da 14 askerimiz şehit oldu.

İstanbul Beşiktaş’ta ve Kayseri’de vatan evlatlarımıza yönelik gerçekleştirilen menfur, hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor; saldırılarda şehit olan polislerimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılara acil şifalar, aile ve yakınlarına sabr-ı cemil ve metanetler diliyoruz.

Türk Gençlik Vakfı olarak, bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına, Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağa inancımız tamdır.

Allah milletimizin yardımcısı olsun.

Türk Gençlik Vakfı