Büyük Türk Milletine Çağrı!

Aziz Türk milleti, milli bütünlüğüne zarar veren faaliyetler karşısında, tarihinde birçok defa olduğu gibi, 15 Temmuz 2016 sözde darbe girişimi gecesi de, dimdik durmayı ve tek yürek olabilmeyi bir kez daha başarmıştır.

TÜRK GENÇLİK VAKFI olarak, felsefemiz ve ideallerimiz doğrultusunda, kurulduğumuz ilk günden bugüne, milletimizin birlik ve bütünlüğüne zarar verebilecek her türlü düşünceye ve harekete tepkimizi, daima ortaya koyduk.

Bu sebeple, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışıyla, milletçe bir olduğumuzun göstergesi olarak, 15 Temmuz gecesinden beri meydanlarda olduğumuz gibi 07.08.2016 Pazar günü de Yenikapı’da yapılacak “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde olacağız.

Siz kıymetli gönül dostlarımızı da millî iradeye sahip çıkmaya ve Yenikapı’da bir ve beraber olmaya davet ediyoruz.

TÜRK GENÇLİK VAKFI